annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Binnen hoeveel dagen moet de verzending gebeuren ??

Hallo ,

 

Ik heb onlangs een paar schoenen gekocht via Ebay en heb dit betaald met pay-pal , dus de verkoper heeft het geld direct op zijn rekening gekregen!!

Nu is mijn vraag... binnen hoeveel dagen moet de verkoper het pakket verzenden naar mij ??

Staat daar een limit op of mag hij dit verzenden wanneer het hem uitkomt ??

 

Met vriendelijke groeten

 

Simone

Hele onderwerp weergeven

Tja, "wanneer moet de verkoper verzenden"? Daar zijn op het forum al heel wat draadjes over geweest... verkopers eisen onmiddelllijk betaald te worden maar sommigen verzenden dan wel als het hun zelf een keer goed uitkomt.

Voor mij is het simpel: ik betaal onmiddellijk, na ontvangst betaling verzend de verkoper onmiddellijk, tenminste; zo zou het moeten zijn maar in de praktijk loopt het meestal anders. Zoals al werd gezegd kan niet iedereen dagelijks of meermaals per dag naar de post lopen om een pakje te verzenden, sommige verkopers hebben een vaste verzenddag, bvb op woensdag.

Na betaling vind ik een levering binnen de 7 werkdagen redelijk, tenminste binnen eigen land, uit het buitenland reken ik ongeveer een week of drie. Verwacht nooit dat wanneer je een item koopt en betaald, de dag erop je pakje thuis ligt want dat is onmogelijk! Geduld is hier wel op zijn plaats.

Een vraag stellen