annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Gekocht object bij de douane "verdwenen"?

hallo, half september koop ik 2 mooie cd-boxen.  deze worden verzonden vanuit China. betaling gebeurt met paypal. met de verkoper, Alex die zelf in Litouwen woont, (denk ik), is er een zeer goed contact.  Hij meldt mij op 14 september dat mijn pakket onderweg is en ik krijg een track en tracenummer.

Na 2 dagen kan ik met dit nummer perfect het pakje volgen.  het legt een hele weg af en op 22 september : arrival at transit office of exchange Belgium.

Daarna gebeurt er niks meer en ik ontvang ook geen pakje.

ondertussen heb ik meerdere keren contact met de verkoper, die mij bijna steeds direct antwoordt en er zeker van is dat het pak zal aankomen.

1 week geleden geloofde ik er echter niet meer in en vroeg Alex wat te doen;  die zei me dat hij het geld zou terug storten, maar dat ik bij eventuele ontvangst alsnog wou betalen.

ik had zulk vertrouwen in die persoon dat ik nog 1 week wou wachten, maar helaas, geen pak. terug met Alex contact genomen en dezelfde dag nog stond het geld terug op de Paypal-rekening;

Blijft de vraag : volgens de track and trace is het pak wel degelijk in België aangekomen, maar waar is het?

 

Hele onderwerp weergeven

Als je inderdaad je geld hebt teruggekregen doe je er best aan om het hele zaakje te negeren.

Hebooit hetzelfde meegemaakt en het bleek hier toen om namaak te gaan.

Ben toen naar het politiekantoor moeten gaan, er moest een PV opgemaakt worden, ik moest een document onderteken dat ik afrstand van de goederen deed, ik moest enn betalingsbewijs afleveren, etc...

Een hele hoop gezever voor niks...

Een vraag stellen