annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Items aangekocht in de UK zouden gisteren 09h26 geleverd zijn. Ik heb niets ontvangen .

Na een aankoop in de UK zouden de artikelen opgestuurd zijn met een tracking nr. Volgens de tracking zou het artikel gisteren om 9h26 zijn afgeleverd. Er was niemand thuis , ook de buren niet (is kindercreche , gesloten op woensdag).

Contact met verzender (Hermes) levert niets op daar het artikel zou afgeleverd zijn. Contact met de verkoper zegt dat ik ebay moet aanspreken. (EBAY GSP unit 1 etc etc). Geen email adres.

Spreekwoordelijk : van het kastje naar de muur. Wie kan ik contacteren daar het mogelijk moet zijn de levering te traceren. Verkoper doet er zich vanaf met de melding dat het opgestuurd is via Ebay Global shipping. Artikel is betaald met Paypal.

Groeten Guido

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (4)

Antwoorden (4)

Beste ,

 

Normaal krijg je een internationaal traceernummer dat je dan via de site van post nl (https://www.internationalparceltracking.com/#/search)kan terugvinden. Post nl doet meestal de uitlevering vanuit uk. 

 

mvg

 

 

H

Aan de verzendfirma vragen naar het bewijs van aflevering... Zij zouden je op zijn minst het bewijs van ondertekening moeten kunnen afleveren.

Kan je met het trackingnummer niet terugvinden waarheen het trackingnummer leidt? Zij moeten toch op zijn minst kunnen bewijzen dat ze het effectief tot bij jou thuis brachten???

ja da heb ik ook eens gehad ook van engeland , bleek dat het al 2 weken in het dichtsbijzijnde post nl punt lag. 

gewoon de lokale boekenwinkel had gebelt en idd het lag daar , dus ja je kan het ook terug vinden via de tracking in welke winkel ze het hebben afgelegt maar dit is niet duidelijk te vinden ,  maar er is zowizo maar 1 post nl punt in een straal van 20 km ofzo dus denk dat je daar eens naar moet bellen gewoon 

Dat global shipping programma werkt normaal met post.nl,voor zendingen vanuit UK

Welk is je trackingnummer?

Een vraag stellen