annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

verkopen aanbieden op de EBAY.UK site

Beste ,

 

ik heb hier een serieus probleem , ik heb een aantal luxe goederen die ik wil aanbieden op ebay en een aantal heb ik reeds aangeboden maar er is een groot probleem , ik kan mijn beoogde doelgroep niet bereiken omdat mijn spullen niet zichtbaar zijn .

BVB ik verkoop nu een Conway Stewart pen , maar de meeste potentiele klanten bevinden zich buiten belgie .

Ik heb nochthans aangevinkt dat ik wereldwijd verstuur en dan zou deze normaal ook op de uk site moeten verschijnen maar dit is niet het geval , dat wil zeggen dat ik heel weinig kans maak om te verkopen , of ik haal mijn vooropgestelde prijs niet omwille dat er geen concurerende bieders zijn . Nochthans kon ik 4 a 6 jaar geleden wel rechtstreeks op de uk site adverteren , alles ik ooit heb gelist was op de uk site. Kan dit niet aangepast worden want anders verdoe ik mijn tijd en kunnen we ook allebei niets verdienen.

Indien mijn spullen niet zichtbaar zijn voor de Engelse en Amerikaanse markt kan ik mijn prijzen dus niet halen en daar hebben we beiden niets aan . Indien dit niet gaat , vraag ik mij wel af hoe het kwam dat ik dit in het verleden wel kon .

Nu staat er in de policy dat ik 10 positieve feedbacks moet behalen om dit te kunnen maar ik ga zelfs geen verkopen kunnen verwezenlijken tenzij ik het bijna gratis ga geven .

Ik hoop op jullie begrip en beter nog op een oplossing .

 

Mvg ,

 

Anthony Van Goethem

Hele onderwerp weergeven

Probeer in te loggen op de engelse en amerikaanse eBay en bied je objecten ook daar te koop aan!

Dat kan mett ieder eBay account.

Als er dan ergens anders (in België bijvoorbeeld) ook wordt gereageerd, moet je de aanbieding daar direct annuleren.

Succes!

Een vraag stellen