annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Gegevens opvragen van de verkoper na een aankoop

Anonymous
Niet van toepassing

Indien je iets gekocht hebt bij een bepaald iemand, voorziet normaal gezien ebay de mogelijkheid om de gegevens van de verkoper op te vragen. Ik vul bij "contactgegevens zoeken" de gebruikersnaam van de verkoper, en het objectnummer van de transactie in. Het lukt echter niet. 

 

Ik krijg onderstaande foutmelding die nergens op slaat, gezien geen enkele van de redenen van toepassing is. Iemand een idee hoe je wel de gegevens kan opvragen?

 

Kan geen toegang krijgen tot contactgegevens

U hebt geen toegang tot de gewenste contactgegevens. Hiervoor kunnen verschillende redenen bestaan:

1. Met het oog op de privacybescherming kunt u alleen de contactgegevens opvragen van eBay-gebruikers die bij uw recente, geslaagde transacties zijn betrokken. Bijvoorbeeld:

  • Verkopers kunnen contactgegevens van de koper opvragen nadat de transactie is voltooid.
  • Kopers kunnen de contactgegevens van de verkoper opvragen nadat de transactie is voltooid.

2. Het ingevoerde objectnummer hoort niet bij de ingevoerde gebruikersnaam. Controleer of het ingevoerde objectnummer en de gebruikersnaam correct zijn.

3. Het opgegeven objectnummer is niet meer beschikbaar. Contactgegevens zijn alleen beschikbaar als het object op eBay beschikbaar is.

4. De gebruiker van wie u de contactgegevens hebt opgevraagd, is een internationale gebruiker. Vanwege internationale wetten gelden er mogelijk beperkingen op het delen van contactgegevens van internationale gebruikers.

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (0)

Een vraag stellen