annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoe werkt verkoop per autobod?

1000derks
Community-lid

Hoe werkt autobod?

Geaccepteerde oplossingen (1)

Geaccepteerde oplossingen (1)

hughwitte
Community-lid

De beste manier om te bieden, en waarbij gebruik gemaakt wordt van dit automatisch biedsysteem, is kort voor het einde van de veiling het maximum bedrag in te geven dat u voor het object wilt geven. De hoogte van dit maximum bedrag blijft geheim voor de anderen zolang dit minstens een minimum bodverhoging boven het hoogste bod ligt.

Het automatisch biedsystem zorgt ervoor dat u steeds de hoogste bieder blijft, met een prijs die een minimum bodverhoging boven het bedrag ligt dat ingegeven is door de concurrentie. Tenzij het bod van de concurrentie hoger is dan het uwe, dan wordt deze de winnaar.

Bijvoorbeeld, uw ingegeven maximum bedrag is € 10, het hoogste bod van de concurrentie is € 6, dan loopt de veiling af met een prijs van € 6,5.

Correctie van mijn post hier verder boven: ... minstens twee minimum bodverhogingen ... moet zijn ... groter dan een minimum bodverhoging ...

Antwoorden (4)

Antwoorden (4)

1000derks
Community-lid

en hoe kan ik het zelf doen?

 

PS alvast bedankt voor de moeite.

hughwitte
Community-lid

U moet er geen extra stappen voor doen. Op alle eBay veilingen is het automatisch bieden van toepassing voor alle bieders.

Kijk eens naar onderstaande biedgeschiedenis van een van uw gekochte objecten. Er zijn daar automatische biedingen van een concurrent te zien (in lichtgrijs). Had u bij uw tussenbiedingen uw concurrent overboden met een bedrag dat gelijk was aan minstens twee minimum bodverhogingen (twee maal € 0,5) boven zijn ingegeven maximum tussenbedrag (boven bijvoorbeeld € 5) dan waren er bij u ook automatische biedingen te zien.

http://offer.benl.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewBids&item=160953088511&showauto=true

 

1000derks
Community-lid

Ik weet nog niet waar ik precies moet zijn om een autobod te plaatsen.

En hoe de stappen zijn op een bod om autobod te plaatsen.

De uitleg is onduidelijk hier over

hughwitte
Community-lid

Autobod of automatisch bieden is altijd ingeschakeld in het biedsysteem van eBay. Hier vindt u er meer uitleg over:

http://pages.benl.ebay.be/help/buy/automatic-bidding.html

 

Een vraag stellen