annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

gekocht object uit Duitsland komt niet aan

robin-bien
Community-lid

beste,

 

ik heb op 5 oktober een object gekocht op ebay Duitsland en het op 6 oktober betaald via PayPal.


In eerste instantie kreeg ik na aankoop al geen reactie van de verkoper.

Nadat ik hem op 9 oktober een mail gestuurd heb met de vraag of hij mijn betaling ontvangen had en hij me kon zeggen wanneer het object opgestuurd werd, kreeg ik dit terug:

"Vielen dank für ihre Nachricht. Das Geld ist angekommen. Der aritkle ist bereits Versand fertig und wir morgen verschickt musste demnach bis Ende der Woche bei ihnen sein..."

 

Volgens de verkoper zou het artikel dus op 13 of 14 oktober arriveren. Ondertussen zijn we een week verder, en heb ik nog niets ontvangen. Ik heb de verkoper op 16 oktober een mail gestuurd om te vragen naar een trace en tracking nummer, en daar evenmin een reactie op gekregen. Dat gecombineerd met het feit dat de verkoper een nieuwe ebayer is maakt me op z'n zachtst gezegd ongerust, uiteindelijk zijn het toch wel wat centjes die ik aan hem heb overgemaakt...

 

Heb ik reden om me ongerust te maken, of kan die verzending effectief veel langer duren vanwege de grootte van het pakket, of vanwege de douane zoals ebay zelf aangeeft ("Er is mogelijk meer tijd nodig om uw verzending bij de douane in te klaren."), desondanks dat het artikel van binnen de EU komt?

 

Welke stappen moet ik verder onderdnemen?
Ik heb 'm daarnet nog een mailtje gestuurd met nogmaals de vraag of ie me meer info over de verzending kan geven, zoniet ik morgenavond een aangifte doe bij Ebay en PayPal, maar ik ben daar zelf ook allerminst ervaren in.

 

dank bij voorbaat!

Hele onderwerp weergeven
speedsterboy1
Community-lid

Ik heb vroeger ook regelmatig grotere voorwerpen gekocht van Duitse verkopers en die 115 eur verzending lijkt mij dan ook heel duur.

Het is wel een groot object maar normaal versturen ze dat gedemonteerd in één ofwel twee samengevoegde dozen.

Een vraag stellen