annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

IS DIT NORMAAL??????

wannesheirman3
Community-lid

Geachte,

Ik heb in het verleden reeds 3 cases gehad, ik wou ze zelf oplossen doch Ebay beslist steeds in 'the buyer's' favour.

 

Stel je voor, je zit in een bieding en je bent gebrand op een item.

Je biedt zodanig mee dat het een hoog bedrag wordt.

Ik als koper heb het hoogste bod maar besef enkele dagen na betaling dat ik niet veel geld meer heb. Ik heb spijt van het object en wens het niet meer, ik wil alleen maar mijn geld terug.

WAT DOET EEN KOPER MET SLECHTE BEDOELINGEN: ik verniel ff het object en zeg dat het zo is toegekomen WANT EBAY BESLIST TOCH ALTIJD IN DE KOPER ZIJN VOORDEEL.

 

DIT IS WAT IK ERUIT OPMAAK, ALS VERKOPER MOET JE ALLES MAAR SLIKKEN. EN ZELFS BESCHADIGDE ITEMS TERUGNEMEN!!!!!!!! Stel JE VOOR.

DAT IS BUYER PROTECTION

IK NOEM DIT VERKOPERS AFZETTEN.

 

OOK ZOU IK GRAAG VAN DE BEDRAGEN DIE TERUGGESTORT WERDEN AAN DEZE KOPER(S) DANKZIJ EBAY MIJN EBAYKOSTEN TERUGVORDEREN, Indien dit mogelijk is.
OF WORDT HIER AUTOMATISCH MEE REKENING GEHOUDEN?????? Anders is het toch een soort van onrechtmatige inkomst??? niet???

 

Kan u, kunnen jullie mij zo snel mogelijk iets laten weten?

Sorry voor de directe aanpak in mijn Email maar ik heb de indruk dat als ik iets koop op ebay en ik maak het thuis snel stuk, ik dien een klacht in bij ebay, ik toch zowieso mijn geld terug ga zien.... Misschien het proberen waard? Niet?

 

Met vriendelijke groeten


Jan

Hele onderwerp weergeven

Wat het beschadigen van objecten betreft, lijkt het me - zeker bij duurdere voorwerpen - steeds nuttig de koper een briefje na te laten in het pakket dat hij steeds contact met u kan opnemen indien hij niet tevreden is met zijn aankoop zodat er naar een aanvaardbare oplossing (met inbegrip van eventuele terugname) kan gezocht worden. Dit om problemen met kapotgemaakte artikels te voorkomen

Een vraag stellen