annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

feedback na geschil

paulcelis
Community-lid

Hallo,

Graag had ik geweten of er nog andere ebay verkopers hetzelfde probleem ondervonden hebben als ik. Een bieder uit  Nederland heeft een object gekocht maar weigert te betalen, er is een geschil geopend en gesloten zonder een betaling ontvangen te hebben. Het toppunt is, en ik verschoot me een bult dat hij me nadien nog negatieve feedback heeft kunnen geven. Dit heb ik via de cust sup aan ebay voorgelegt doch deze doen zelfs de moeite niet om op mijn mail te antwoorden (2 weken ondertussen) en telefonisch krijg ik een bot antwoord dat over feedback niet gesproken wordt telefonisch.

Zo kan je elke verkoper eens ferm bij de neus nemen, je koop iets, betaald niet, en je geeft hem ook nog eens lekker negatieve feedback. ALS DAT ALLEMAAL KAN!!!!!!!!

Hele onderwerp weergeven

Hallo lotgenoot,

Meer van dat, ook bij mij.

Ik kreeg geen negatieve feedback, van de niet-koper, wel de factuur met het commissieloon van eBay van 28,78eur!

Leuk hoor voor een verkoop waar je geen cent van gezien hebt.

Geen verhaal tegen. Niets. Geschil gesloten, punt.

En ja, pas na 2 weken komt de hollandse CS met een antwoord rechtstreeks gecopieerd uit het reglement én totaal naast de kwestie.

Ben dat spel hier dik moe.

Nooit verkoop ik hier nog iets van waarde en mijn overige spullen  gaan naar de kringwinkel, daar krijg je tenminste een warme glimlach terug.

Grtz

Een vraag stellen