annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Waar kan ik zien hoeveel keer mijn aangeboden object werd bekeken?

riavanderborght
Community-lid

Ik vind niet meer waar ik kan zien hoeveel keer mijn aangeboden object werd bekeken. Kan iemand mij informeren aub? Ik dank jullie alvast.

Geaccepteerde oplossingen (2)

Geaccepteerde oplossingen (2)

zowiedot
Community-lid

Het grote voordeel van Watchcount.com is dat er niet alleen het aantal (al dan niet geïntereseerde) bezoekers zichtbaar is maar ook het aantal volgers.

Dit laatste is waardevoller...

-- Bewerkt door zowiedot om 20 Feb 2011 13:21 CET
hughwitte
Community-lid

U gebruikt waarschijnlijk het kort verkoopformulier? De optie om een bezoekersteller in te stellen is daar niet beschikbaar. Men dient het geavanceerde verkoopformulier te gebruiken (of er naar overschakelen door middel van de link “Naar formulier met meer opties overschakelen” bovenaan het kort verkoopformulier). Daar kan men het type teller selecteren onderaan het vak “Beschrijf het object dat u wilt verkopen”.

eBay stelt de informatie over o.a. het aantal bezoekers aan uw aanbieding normaal ook ter beschikking van zogenaamde “third  party applications”. Daar kan u die informatie over het aantal bezoekers in veel gevallen ook uitlezen zonder dat u een teller in uw aanbieding geselecteerd hebt. Voor het aantal unieke bezoekers aan uw aanbieding, kijk naar het cijfer bij “View Count” op de volgende URL:
http://www.watchcount.com/?cc=BENL&uqsrc=plbm&uqkw=150565646021&uqcat= - serp

Antwoorden (3)

Antwoorden (3)

riavanderborght
Community-lid

Ik gebruik idd het korte verkoopformulier. Bedankt voor de tip watchcount.com hughwitte en zowie! Groetjes.

riavanderborght
Community-lid

Hallo nille, bedankt voor uw reactie, maar ik vind dit vakje niet. Onder punt 4 van de beschrijving vind ik alleen een vak met staat van object en een vak waarin je de beschrijving kan typen. Toch bedankt!

Hallo, Uw bezoekersteller staat niet geactiveerd.

 

Activeer die in uw aanbieding! staat regel onder de beschrijving.

Klik op uw aanbieding, links boven object herzien en scrol tot onder de beschrijving. Je zal daar een vakje kunnen aanvinken.

Een vraag stellen