annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

betaaldiensten

Geachte,

 

Als ik het goed begrijp dien ik me ook aan te melden als private verkoper?

Doe ik dit niet is verkopen op Ebay niet meer mogelijk?

Bedankt voor de info.

Mvg.

Joseph 

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (4)

Antwoorden (4)

Hier ook, ik heb net alle zoekertjes verwijderd, ten eerste omdat het veel te duur gaat worden om meer dan 150 zoekertjes te plaatsen en ten tweede wil ik absoluut ebay geen toestemming geven om aan mijn rekening te komen (want het gaat hier duidelijk niet alleen om geld over te boeken, ook afschrijven wanneer zij dat willen).

Ik krijg dit: "Als u objecten verkoopt, worden uw betalingen voortaan niet meer door PayPal, maar door eBay veilig beheerd."

 

NO WAY, eBay!!! Ik ga wel elders verkopen. Ik heb het nu wel he-le-maal gehad met eBay.

Als ik het goed begrijp, moet je ook je zichtrekening aan je eBay account koppelen? Daar heb ik ECHT geen zin in! Zeker niet als dit eBay ook de mogelijkheid geeft om geld van je rekening te halen (bijvoorbeeld in het kader van "buyer protection").

 

Ik ontvang al mijn betalingen nu via PayPal en mijn zichterekening is op geen enkele manier aan eBay of PayPal gekoppeld en dat wil ik zo graag houden!

0.35 € aanbiedingskosten zonder garantie op verkoop + 0.35 € bij elke inkomende transactie + 11% op de verkoopwaarde. Bij verkoop van een dingetje van 1 Euro op eBay levert je dus 0.81 Euro kosten op. Al mijn aanbiedingen zullen snel verdwijnen. Ebay zal voor mij enkel nog voor aankoop zijn. Maar of je nog interessante prijs-kwaliteit dingen gaat vinden is heel twijfelachtig. Mijn  aanbiedingen verhuizen naar 2dehands en eBid.

Een vraag stellen