annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

paypal betaling weigeren

Onlangs verkocht ik op Ebay 3 objecten voor 25 euro, met de melding in de omschrijving te betalen met overschrijving. De koper betaalde met paypal. Dezelfde dag laat ik paypal de betaling van 25 euro terugboeken aan de koper. Na wat mails over en weeer over verplicht paypal te aanvaarden, besluit ik (omdat de koper een 100% en boven de 5000 feedback heeft) ter goeder de objecten te verzenden ondanks dat ik nu geen betaling meer had ontvangen door mijn terugboeking. Ik rekende dan ook op de goede medewerking van de koper. Helaas ! Via Bpost track zie ik dat de koper het pakket de dag nadien ontving. Betaling via overschrijving blijft uit. Na enkele dagen en nog wat mails, zet ik de verkoop als onbetaald op ebay. Direct reactie van koper object niet ontvangen.

Uiteindelijk zegt hij dat de betaling werd overgeschreven. Tot heden niks ontvangen. Koper niet telefonisch te contacteren. Aangetekende ingebrekestelling is reeds verzonden aan de koper. Hoe nu verder ? 

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (1)

Antwoorden (1)

Bij al je aanbiedingen staat bovenaan PAYPAL als betaalmiddel.

In de beschrijving staat wel enkel overschrijving ,maar dat is toch wel een beetje om problemen vragen hé

Ik vrees dat je niets kan doen ,normaal enkel verzenden als het bedrag effectief op je rekening staat.

Ik heb liever PAYPAL anders moet je soms weken wachten op de betaling ,en elke keer je saldo nakijken...Want diegenen die lang wachten om te betalen verwachten hun aankoop liefst dezelfde dag van ingeven van de overschrijving.

Een vraag stellen