Antwoordcentrum

    Hier kunt u vragen stellen over kopen en verkopen op eBay. U kunt er ook nuttige tips en informatie uitwisselen met andere eBay-leden.

Een vraag stellen
Community
Antwoordcentrum
Titel Berichten
V&A

Kopen op eBay

Welkom bij het forum voor vragen en antwoorden over Kopen op eBay. Op dit forum kunnen leden vragen stellen aan andere communityleden over kopen op eBay. Ga naar het discussieforum Kopen op eBay als u deel wilt nemen aan discussies over dit onderwerp.
Laatste onderwerp - Melding aanbieding verwijderd
1228
V&A

Verkopen op eBay

Welkom bij het forum voor vragen en antwoorden over Verkopen op eBay. Op dit forum kunnen leden vragen stellen aan andere communityleden over verkopen op eBay. Ga naar het discussieforum Verkopen op eBay als u deel wilt nemen aan discussies over dit onderwerp.
Laatste onderwerp - Seller Hub
1233
V&A

Internationaal kopen en verkopen

Welkom bij het forum voor vragen en antwoorden over Internationaal handelen. Op dit forum kunnen leden vragen stellen aan andere communityleden over de verschillende aspecten van het kopen en verkopen op internationale eBay-sites. Ga naar het discussieforum Internationaal handelen als u deel wilt nemen aan discussies over dit onderwerp.
256
V&A

Betaling en verzending

Welkom bij het forum voor vragen en antwoorden over Verzending en betaling. Op dit forum kunnen leden vragen stellen aan andere communityleden over verzending en betaling. Ga naar het discussieforum Verzending en betaling als u deel wilt nemen aan discussies over dit onderwerp.
514
V&A

Regels en veiligheid

Welkom bij het forum Regels en veiligheid. Op dit forum kunnen leden alle aspecten van het veilig kopen en verkopen op benl.eBay.be bespreken met andere communityleden. Hebt u een gerichte vraag over regels en veiligheid op eBay, ga dan naar ons Antwoordcentrum, waar we een speciale rubriek Regels en veiligheid hebben.
146
V&A

Lidmaatschap en account

Welkom bij het forum voor vragen en antwoorden over Lidmaatschap en account. Op dit forum kunnen leden vragen stellen aan andere communityleden over kopen op eBay. Ga naar het discussieforum Kopen op eBay als u deel wilt nemen aan discussies over kopen op eBay.
Laatste onderwerp - Groot probleem....
185