annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Aankoop en koper weigert te antwoorden op meerdere berichten!

Ik heb op 6 maart het object gekocht met de nr 181340896867 en heb toen aan de verkoper meermaals gevraagd mij te laten weten welke portkosten er zijn voor België. Zonder reactie.

Ik stel op 12/3 vast dat het object opnieuw werd aangeboden onder de nr 181348963407 en heb het opnieuw gekocht en heb aan de verkoper (cloudcuckoolandvintage) opnieuw de totale prijs gevraagd. Ik heb op heden geen enkel antwoord ontvangen en alle vragen werden langs EBAY verzonden! Niettegenstaande vermeld werd dat het object niet naar België wordt verstuurd, verwacht ik minstens toch een antwoord. Langs de andere kant verstuurd hij wel andere objecten naar België. Het is toch een kleine moeite om te antwoorden of het wel of niet gaat. Blijft hij bij zijn standpunt om niet naar België te verzenden, dan is dat voor mij oké. Maar een antwoord is toch het beleefdste!

Hele onderwerp weergeven

Heb je de verkoper gevraagd ,voor je aankoop ,of die naar Belgie wil verzenden?

Het gaat over een lamp met grote omvang en geen paar schoenen !

De verzendkosten om zoiets groot en breekbaar te verzenden zullen zeer hoog zijn .

Dat de verkoper geen risico wil nemen is te begrijpen.

Als je die lamp echt wil en verzendkosten van rond de 100 euro schrikken je niet af ,dan kan je eens informeren wat een verzekerde verzending van een groot breekbaar voorwerp bij een koerierbedrijf kost.

Een vraag stellen