annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Krijg een antwoord van de verkoper na 3 tal mails naar hem te sturen !

Goede middag ik heb een lötlampe gekocht voor 39 euro . voordat de koop gesloten werd heb de verkoper twee tal keer gecontacteerd en hij heeft geantwoord op mijn vragen ook voor de verzending , dat hij het ging opzoeken wat het zou kosten om naar België te verzenden hij zou mij op de hoogte houden wat het ging kosten . Het is nu al een week geleden dat de koop is afgesloten , heb ondertussen al drie mails naar hem gestuurd met de vraag hoeveel moet ik op uw rekening storten inclusief verzendingskosten , omdat ik al enkele meldingen van ebay heb ontvangen om te betalen ! Maar ik ben aan 't wachten op antwoorden van de verkoper op mijn mails hoeveel het bedrag is alles inbegrepen , zoals lötlampe + verzending . Graag een reactie , groeten Eric

Geaccepteerde oplossingen (1)

Geaccepteerde oplossingen (1)

Die meldingen van Ebay krijg je automatisch omdat je de procedure "nu betalen" nog niet hebt afgerond, maar daar moet je niet wakker van liggen.

Wat die verkoper betreft, tja... je kan niks meer doen dan afwachten, ik heb het ook een paar voorgehad dat ik het rekeningnummer moest vragen en dat men na een week of zo pas antwoord. Als je niet weet naar waar en/of hoeveel je moet storten, kan je ook niks betalen hé?

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

Ja, en het feit dat bij verzending aangegeven staat : Alleen afhalen (geen verzending) kan er natuurlijk ook wel iets mee te maken hebben....;-)

Ik heb contact met de verkoper gehad voordat de deal afgelopen was , en heeft bevestigd dat hij het ook zou opsturen . Hij heeft deze morgen reageert op mijn mails , hij was op vakantie , moet ook eens gebeuren . Dank u voor uw medewerking , groetjes Eric

Een vraag stellen