annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Help! Verplichte paypal en betaling niet ontvangen

fienemien2006
Community-lid

Hallo,

 

Heb recent voor de eerste maal objecten verkocht. Omdat je nieuw bent, verplicht e-bay om te betalen via paypal.  Bij het versturen van de betalingsgevens verstuurd e-bay blijkbaar automatisch de bankgegevens van paypal mee. Ik stuur bij de opmerkingen mijn eigen bankrekening mee en vraag hierop te storen.

Ik heb nu enkele e-bayers die dit niet gezien hebben en zij hebben nu blijkbaar geld gestort op de pay-palrekening. Ik heb echter dit geld niet ontvangen op mijn account. Ik vind dit zeer last. Want nu zijn beide partijen ontevreden.

Hele onderwerp weergeven

Als je jouw gegevens van je Paypal-account correct invulde bij het aanmaken van je objecten, dan kan het niet anders dan dat de betalingen ook op die account toegekomen zijn.

 

Nu is natuurlijk de vraag of je zelf al een Paypal-account met het betrokken mail-account die de kopers krijgen aangemaakt had...

Hoe kan je dit checken?

Ga naar één van je lopende aanbiedingen, klik op "object herzien" en kijk dan bij de betalingswijze eens naar het mailadres dat er staat.

Ga daarna naar www.paypal.be en probeer daar dan in te loggen met het mailadres en het wachtwoord.

Je zal dan wel meteen kunnen vaststellen of het account reeds actief is en of zo ja, indien er reeds geld op gestort werd.

Indien het nog niet geactiveerd is, kan je dit steeds direct in orde brengen waarna je normaal de betalingen zou moeten kunnen binnen krijgen

 

Een vraag stellen