annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

heel raar

Onlangs deed ik een aankop in het VK en betaalde met mijn CC, de geschiedenis van mijn CC zegt mij echter dat die transactie niet met Mastercard maar wel via Paypal is gebeurt... hoe kan je via PP betalen als je daar niet eens een account hebt en hoe controleer je dan dat je geld wel degelijk bij de juiste persoon terecht komt?

Hele onderwerp weergeven

Om als verkoper gewone creditcard payments te aanvaarden van kopers moet je dat via een verwerkingsservice doen: CCnow, Google Checkout en PayPal zijn courant gebruikte voorbeelden.

 

Je kan als koper ook zonder PP account via PayPal betalen door rechtstreeks je cc gegevens in te voeren in de check out van de winkel. Dan heb je zogezegd rechtstreeks met je creditcard betaald (niet met PP credits), maar wel *VIA* de PayPal verwerkingsmodule.

 

Er is wel een catch: als je als koper regelmatig probeert via PayPal te betalen met je cc zonder een PP rekening aan te maken, stopt PayPal uiteindelijk met je die service te laten gebruiken, en dringt er op aan dat je je aanmeldt bij hen en een officiele PP rekening opent. 

Een vraag stellen