annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

adres koper aanpassen bij PayPal invoice

Dag allemaal, weet iemand hier raad mee ? Ik heb een koper die een adres in UK heeft, maar in België (Bxl) woont. De koper vraagt of ik een PayPal rekening wil sturen voor verzendkost naar België, en de koper zal dan zelf zijn adres aanpassen.

 

Hoe doe ik zoiets precies ?

 

Nu staat er natuurlijk het UK adres ( en automatisch de UK verzendkost in).

 

Dankjewel voor enige tips !

Geaccepteerde oplossingen (1)

Geaccepteerde oplossingen (1)

Het enige wat jij hoeft te doen is een betaalverzoek aanmaken. De Koper zal dan zelf het adres moeten aanpassen.

 

Mocht hij het niet aangepast hebben, dan dien jij in principe te verzenden naar het engelse adres om beschermd te zijn maar een traceerbare zending in België zou ik ook wel aandurven mits ik de mails bij hou waar de koper duidelijk vraagt om te verzenden in België.

Antwoorden (5)

Antwoorden (5)

Aangezien de koper bevestigd heeft dat het adres idd juist is, de invoice toegekomen is (en inmiddels zelfs al betaald is), denk ik dat het wel oké zit 🐵

 

Het probleem was dat het géén underscore was in de email, maar effectief een overbodige spatie. (computerprogramma's raken daar nu eenmaal hun kluts van kwijt)

Ik hoop maar dat je betaalverzoek bij je juiste persoon terecht kwam hoor...

Een spatie in het mailadres is eigenlijk geen spatie maar een "underscore", een onderstreepje...

.. is gelukt via PP invoice, met het deleten van de spatie in de email van de koper. Oef !

Oké, ik ga het zo aanpakken. Dankjewel !

 

Ok, nieuwe kink in de kabel: de verkoper heeft het adres gewijzigd, maar de verzendkosten worden er nu automatisch afgetrokken (de 6,20 euro verdwijnt).

 

* Als ik de factuur probeer aan te passen krijg ik telkens de error: ongeldige verzendmethode. Ik krijg de 6,20 Taxipost er gewoon niet ingevoerd.

 

* Mijn alternatieve route zou zijn: een directe invoice maken vanuit PP, maar de PP - email die de koper opgeeft heeft een spatie (?) in het midden, zodanig dat dit ook al niet lukt. Bovendien is de interface in PP aangepast sedert de laatste keer dat ik dit deed.

 

Met andere woorden, geen van beide lukt. 

 

Man, wat een ellende ! PayPal verplicht je als verkoper om naar het PayPal adres te versturen, maar je kan voor de duvel geen geldige factuur bezorgen aan de koper. Ik krijg er de kriebels van.

 

Heeft iemand hier een oplossing voor. MUchos gracias !!

Een vraag stellen