annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

alleen betalen via creditcard of cheque op naam ?

charmedfloor
Community-lid

Wie kan mij vertellen hoe ik een koper kan betalen via  Paypal bank/giro. Als ik nu ga betalen kan dat alleen maar via Paypal creditcard of cheque op naam.

Wat is eigenlijk cheque op naam ?

Floor

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (1)

Antwoorden (1)

hughwitte
Community-lid

Ik veronderstel dat uw PayPal account geregistreerd is in NL, voortgaande op uw eBay account.

 

Dan kunt u een betaling direct verzenden vanaf uw PayPal-saldo, dat is ontstaan uit een betaling die eerder is overgeschreven van uw bankrekening. Een overschrijving van bankrekening naar PayPal account duurt enkele dagen. Pas als er voldoende saldo op het PayPal account staat kan men de betaling uitvoeren.

 

Klik op de volgende link:

Op deze manier voegt u fondsen toe aan uw PayPal-saldo

 

Bij PayPal.nl is er ook nog een systeem van Uitgestelde bankbetaling (eCheque), waar de gebruiker machtiging geeft aan PayPal om bij het doen van een PayPal betaling, zijn bankrekening te debiteren. Maar dat kennen we hier niet, en is niet zo geliefd bij sommige verkopers omdat zij wel wat dagen op hun geld moeten wachten.

 

eBay verkopers die PayPal aanvaarden moeten alle soorten PayPal betalingen aanvaarden.

 

En een cheque op naam is een papieren cheque met de naam van de begunstigde er op, zodat alleen deze de cheque kan innen. Populair in Frankrijk, ook wel in de UK, maar eigenlijk bedoelt voor binnenlandse kopers. Cheques op naam voor internationale transacties brengen heel wat kosten mee, en zijn niet aan te raden. Daar is PayPal een goede betaalmethode.

 

-- Bewerkt door hughwitte om 16 Sep 2010 5:53 CEST

-- Bewerkt door hughwitte om 16 Sep 2010 5:55 CEST
Een vraag stellen