annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

verzoek tot betaling

puppyantje
Community-lid

beste,ik heb een object gewonnen doch bij de afhandeling krijg ik geen bankrekening gegevens toegestuurd zelfs na tweemaal een mailtje naar de verkoper om zijn rekening gegevens nog steeds geen antwoord.Nu krijg ik een waarschuwing dat mij account zal geschrapt worden indien ik niet betaal wat moet ik doen.

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (3)

Antwoorden (3)

Best reageren op het geschil zelf, dat is beter dan via de eBay-berichten, uitleggen waarom je nog niet betaald hebt en nogmaals de betalingsgegevens vragen.

hughwitte
Community-lid

En moest u een bericht krijgen dat er een aantekening onbetaald object geregistreerd wordt op uw account, dan kan u hier bezwaar tegen maken aan de hand van de link in dat bericht, met vermelding van de onbeantwoorde e-mails die u gestuurd hebt met vraag voor betalingsgegevens bankoverschrijving, een betalingsmethode die wordt aangeboden in haar aanbieding.

Het is belangrijk om berichten aan de verkoper te sturen via "mijn berichten" in "mijn eBay". Deze bevatten nu een uniek “Referentienummer e-mail” dat u kunt vermelden in het bezwaar. En het kan geen kwaad om nog eens de vraag naar betalingsgegevens te sturen aan de verkoper nu deze het geschil wegens niet betaling gestart is.

speedsterboy1
Community-lid

Gaat het over die rok? verkoper kan betaald worden met paypal, hebt u een paypal account? anders eentje aanmaken, is voor uzelf de snelste en veiligste manier om te betalen.

Een vraag stellen