annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Internationaal aanbieden zonder Pay Pall?

c30-lady
Community-lid

Tot vanmorgen liet ik al mijn aanbiedingen ook in 't buitenland verschijnen, maw, ik bood verzending binnen Europa aan. Daardoor verschenen mijn aanbiedingen ook op de andere Europese Ebaysites, zoals Duitsland en Nederland. Ik verkocht dan ook geregeld iets dat naar 't buitenland opgestuurd moest worden (gisteren bv. nog een klant uit Oostenrijk).

En nu kan dat opeens niet meer (gisteren nog wel) als ik geen Pay Pall installeer????

Ik moet geen Pay Pall, ik heb geen Visakaart of zoiets en wil die ook niet. Betalingen vanuit het buitenland verliepen tot op heden zonder problemen via overschrijving.

Waarom kan ik nu niet meer aanbieden in 't buitenland? Kan Ebay je zomaar dwingen om te Pay Pallen (en nog eens extra kosten te hebben als verkoper)?

Ik vind dit zwaar sh.....!!!!!!

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (1)

Antwoorden (1)

zowiedot
Community-lid

PayPal is verplicht voor bepaalde landen zoals Frankrijk, indien je het niet aanbiedt dan krijg je in Turbolister een waarschuwing bij de upload.

Niets belet je echter om toch de upload te voltooien, mogelijk is de reden dat ik geen verzendkosten opgeef buiten België.

Mocht ik een koper hebben uit Frankrijk die persé met PP wilt betalen dan krijgt die verzendkosten voorgeschoteld met track & trace.

]:)

Een vraag stellen