annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Kocht item van ******* die blijkbaar bekent staat voor oplichting - fraude

Op 26 mei kocht ik een item . Het kwam nooit aan.

Hij leek oprecht maar op den duur begon het toch wel wat raar te worden. Het ging om een pre-order en plots sprak hij over een backorder waardoor hij de verzend tijd maar bleef uitstellen.

Uiteindelijk was de tijd van 30 dagen waarin je een geschil kan openen verstreken maar hij bleef volhouden dat hij het object nog moest krijgen van de fabrikant. Op 29 augustus stuurde we onze laatste mail met melding dat we hem aangegeven hebben bij ebay en paypal en vragen we ham alsnog onze 399 euro terug te storten. Sindsdien geen antwoord. We hebben inmiddels gedupeerden van deze ebay winkel gevonden die teruggaan tot 2006.

Hij heeft uiteraard een gaatje in jullie regels gevonden door te zeggen dat de verzending 30 dagen is. Je hebt dus pas na de 30 dagen door dat je geen gechil meer kan openen en feedback nalaten.

Wij gaan nu de politie inschakelen maar hopen toch dat ebay ook iets kan doen tegen deze oneerlijke verkoper. Ik geloof dat jullie het email verkeer ook wel kunnen lezen. Fraude kan toch niet ongestrat gaan?

Dank.

 

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (0)

Een vraag stellen