annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Object niet aangekomen,ben (alweer de klos)

noel23120
Community-lid
Ik koop nogal veel in Duitsland,op min twee dagen is er reeds geleverd,het zijn wel bedrijven waar de aankoop plaatsvond.Heb op 7-nov-2010 van een particulier een (defecte) Ford radio gewonnen??Zijn feedback beoordeling was 100%(??????is onzin)Dus dacht ik "die is eerlijk"Nu,tien dagen later is nog niets aangekomen,en???de verkoper vertikt het om iets van hem te laten horen!!!Aangeven bij de Politie->=werk voor niets,het wordt geseponeerd.Ik vind dat de politiek beter moet werken,en procedures maken om zulke lafaards te vervolgen.Ebay zou ook strenger moeten zijn en de negatieve feedback beter in de verf zetten.Zij doen mij een beetje denken aan de Belgische Kardinaals!!Toedekken en zwijgen,het zal wel over gaan.......Maar de gedupeerde blijft wel met de rotzooi zitten.

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (6)

Antwoorden (6)

speedsterboy1
Community-lid

Zelf koop ik ook regelmatig in Duitsland (niet ebay) en naar mijn ondervinding is er nogal variatie in de verzendtijd, soms komt het aan 3-4 dagen na betaling maar zendingen die langer dan 10 dagen op zich laten wachten is ook geen uitzondering.

Zoals hieronder al geschreven, weekend ertussen, misschien nog een of andere feestdag en mogelijk een verkoper die niet zo snel is?

Als je met Paypal betaald hebt is er toch geen probleem, je kan je geld terugclaimen ! Tenzij de verkoper kan bewijzen dat het pak verstuurd is en dat je het ontvangen hebt.

En ik denk dat de politie wel andere problemen op te lossen heeft, dan een pakje dat niet verstuurd werd, of verloren ging in de post.

-- Bewerkt door mikmak147 om 17 Nov 2010 13:22 CET

Hoe heb je betaald ? Met Paypal kan je een claim indienen en je geld terugvragen. Ook als je niet met Paypal betaald hebt kan je een geschil openen bij eBay, wacht met feedback geven tot de verkoper reageert, na een (negatieve) feedback zal een verkoper minder bereidwillig zijn om een terugbetaling te doen.

noel23120
Community-lid

Het aangekochte product is gisteren aangekomen!!!Dank zij de klachtencommissie.De verkoper heeft pas verstuurd na de klacht (waarom?)Heb ook de reisweg van het product kunnen volgen,van begin tot levering aan huis(is wel interessant)Dank aan de leden voor de morele steun.Noel

noel23120
Community-lid

Go to the Resolution Center,en the case is open,is reeds opgestart,omdat ik reeds een +/- geval voorgehad heb!!!!Nu kan ik enkel zeggen wait and see????Maar met hetgeen ik vroeger tegengekomen ben.......Heb ik niet veel geloof meer in de zaak.Ik blijf erbij,dergelijke lafaards moeten kunnen gestraft (geen doodstraf) worden.Ik werk ook voor mijn boterham op een eerlijke wijze.

Als je met overschrijving betaald hebt, hou er dan rekening mee dat de betaling enkele dagen onderweg is, soms zit er ook een weekend tussen, en niet alle verkopers versturen onmiddellijk, dus na 10 dagen moet je nog niet paniekeren. Probeer de verkoper te contacteren, je kan soms het telefoonnummer vinden in de afhandelingsmail die je direct na de verkoop via eBay kreeg.

Een vraag stellen