annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

US items kopen

angeleatos
Community-lid

wanneer ik op ebay.com ging vond ik een object dat ik op .be niet vond en vroeg me af waarom ik dat dan niet kan bestellen, en of er wel een manier is om het te bestellen.

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (3)

Antwoorden (3)

Okay, te traag getypt... 🐵

Ok, dit is een antwoord met meerdere aspecten:

 

mogelijke redenen:

a) de verkoper kan gekozen hebben niet nr BE te verzenden.

 

b) niet alle items van alle landen w rechtstreeks in de zoekresultaten van Ebay.be weergegeven. U kan er meer zien afhankelijk van uw zoekstrategie.

 

Oplossing:

Indien u iets uit de USA wil kopen, stuurt u best een mailtje rechtstreeks naar de verkoper *(in het Engels), en vraag of het item opgestuurd kan w naar België. Indien ja, vraag hoeveel dit zou kosten.

 

Moest hij dit nog niet zo zijn, dan kan de verkoper België toevoegen aan landen waaraan hij wil verzenden, en dan kan u ook bieden als Belgische koper.

 

Vergeet niet dat u tax dient te betalen voor import van niet- EU landen (zoals de USA) als dit bedrag hoger ligt dan 22 euro. Afhankelijk van de omvang/ het gewicht van het item kunnen de verzendkosten ook oplopen.

 

 

* Helemaal onderaan de bladzijde van de itemaanbieding vindt u een link 'vraag stellen aan verkoper ' of iets dergelijks.  

Mogelijks gaat het om een artikel dat de verkoper enkel aanbiedt met verzending in de US?

Zo ja, contacteer hem eens en vraag of hij de verzending wil uitbreiden naar Europa?

Een vraag stellen