annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Verkopen binnen Europa

brechtenfloor
Community-lid

Ik ben zakelijk verkoper van kinderkleding en zou graag in Nederland, Duitsland, Frankrijk verkopen. Als ik de verzending aanpas bij het object, komen de artikels ook op de Nederlandse, Franse Ebay-site ... te staan, als ik dit goed begrepen heb? Is dit alles wat ik hoef te doen?

Zijn er extra kosten aan verbonden? Of andere zaken of addertjes onder het gras, die belangrijk zijn om op voorhand te weten?

 

Bedankt!

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

Eigenlijk klopt de bevestiging van mikmak niet 100%!

Je aanbiedingen zijn bvb op ebay-frankrijk enkel en alleen zichtbaar als de koper in de voorkeuren duidelijk aangeeft dat hij ook aanbiedingen wil zien van aanbieders buiten Frankrijk.

Een eigen voorbeeldje:

Basisvoorkeuren

Kijk hierbij maar eens, mijn aanbieding staat hier niet tussen

Met voorkeursuitbreiding

Met deze extra aangekruiste keuze wel.

Om effectieve zekerheid te hebben dat de fransen je objecten zowiezo zien, dien je ze dan ook best op ebay.fr te plaatsen.

Hetzelfde geldt voor de andere sites.

Om te verduidelijken: wij zijn één van de weinige landen waar je in de lijsten automatisch ook aanbieders uit andere landen vindt. Dit heeft een vrij eenvoudige reden: mocht je standaard enkel belgische aanbiedingen zien, dan zou er veel te weinig aanbiedingen zijn in de meeste rubrieken!

Grotere landen hebben een groter aanbod en werken dan ook meer protectionistisch naar eigen landgenoten toe.

 

Ja, je moet de verzendingskosten invullen voor de landen waarnaar je verstuurt, dan worden de aanbiedingen zichtbaar in die landen. Er zijn geen extra kosten.

 

Een vraag stellen