annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

verkopen op ebay .com

witte963
Community-lid

Goede avond
Ik heb een item op ebay.com geplaatst met turbolister,als ik het item probeer terug te vinden op ebay.com is het niet te vinden ,het staat in de juiste rubriek.Als ik naar mijn ebay.com ga zie ik dat het object word bekeken.IK vind het alleen terug met het item nummer en daar staat het in de juiste rubriek (stamps-asia-china),maar als ik naar de gewone listings ga rubriek stamps-asia-china is  het niet te vinden.
alvast bedankt voor de hulp

Geaccepteerde oplossingen (1)

Geaccepteerde oplossingen (1)

hughwitte
Community-lid

Het duurt soms wel wat uren na het plaatsen voor de aanbieding geindexeerd is en begint te verschijnen in de zoekresultaten en dus ook onder de rubriek van plaatsing kan teruggevonden worden.

In het geval van uw US aanbieding was er 6 uur tussen het plaatsen van de aanbieding en het beginnen verschijnen in de zoekresultaten.

Item 180586179953 View Count:9

Start Time:          Thursday, 11-Nov-10 14:09 CET

In search or browse: Thursday, 11-nov-10 20:09 CET

End Time:            Thursday, 18-Nov-10 14:09 CET

 

Zie ook

Ik vind het object dat ik te koop heb aangeboden niet. Waar vind ik het?

 

Ik heb trouwens ook al gemerkt dat de teller een aantal bezoekers aangeeft nog voordat een aanbieding opgenomen is in de zoekresultaten

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

witte963
Community-lid

bedankt voor de hulp,
inderdaad nu vind je het makkelijk terug.IK dacht al dat het veel tijd in beslag kon nemen voor het geplaatst was . Ik was in de war omdat al 4personen het object hadden  bekeken zonder dat ik het item terug vond.
nogmaals bedankt groetjes witte963

Je aanbieding is wel terug te vinden in deze rubriek op ebay.com, er staan wel meer dan 40.000 objecten te koop in deze rubriek, heel veel, niet makkelijk om het te vinden. Ik vond het door een deel van de titel te zoeken.

De rubrieken op ebay.be zijn soms verschillend van buitenlandse rubrieken, dan kan je het object in de ebay.be rubrieken niet terugvinden.

-- Bewerkt door mikmak147 om 11 Nov 2010 21:47 CET
Een vraag stellen