annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoe

Hoe kan ik anoniem bieden?

Vriendelijk dank,

Lotje?:|

Geaccepteerde oplossingen (1)

Geaccepteerde oplossingen (1)

hughwitte
Community-lid

Antwoorden (3)

Antwoorden (3)

Van hart bedank he!!!!!

Blij je weer eventjes  te horen.:-x

hughwitte
Community-lid

 

Voor de volledigheid, er zijn verschillende manieren om te bieden of te kopen zonder dat anderen weten dat het hier om Twingootje gaat. Hier zijn er enkele:


- De meest waterdichte methode bestaat erin om een nieuw account met een nieuwe gebruikersnaam aan te maken die geen gelijkenis vertoont met de eerste en deze te gebruiken voor aankopen die men graag anoniem houdt.


- Een verkoper kan een privé aanbieding plaatsen, dan worden er geen bieders getoond in de biedingsgeschiedenis, en de benaming van wat gekocht is wordt ook niet weergegeven in het feedback profiel van de koper.
http://pages.benl.ebay.be/help/sell/private.html


- Als men biedt op een aanbieding die niet privé is op eBay dan wordt uw naam altijd automatisch gecodeerd weergegeven in de biedingsgeschiedenis voor iedereen die kijkt. Behalve voor de verkoper en de bieder zelf, daar toont eBay de werkelijke gebruikersnaam. Dat gebeurt automatisch, daar moet men niets voor doen. Deze biedgeschiedenis is te bekijken als men op het aantal biedingen op de aanbiedingspagina klikt.



Als men hier feedback geeft aan of krijgt van de verkoper wordt in uw feedbackprofiel wel de ongecodeerde gebruikersnaam getoond aan iedereen, samen met de benaming van het object. Wil men dat niet dan mag men geen feedback geven en krijgen voor dat object.


P.S.: Als men kijkt via uitgebreid zoeken naar de recente koopgeschiedenis van een gebruikersnaam ziet men normaal wel de aankopen die dit account de laatste weken gedaan heeft.

 

Lang geleden he!!!!!Maar bedankt voor je vlug antwoord.

 

Maar jongens nu even in mensentaal!!!!

 

Juist waar en wat te doen?:-xh

 

Lieve groet

Een vraag stellen