annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Nieuwe verkoper zonder feedback accepteert Paypal betaling niet

Vorige week kocht ik twee items van een nieuwe verkoper op Ebay (met 0 feedback). Ik betaalde de items via Paypal en kreeg een mailtje van de verkoper dat hij dit niet aanvaardde. Hij weigerde de Paypal betaling en ik moest via overschrijving betaling waar enkel mijn kopersaccountnaam instond (verder niets).

Omdat ik dit louche vond, weigerde ik dit. De verkoper weigerde om de items op te sturen. Ik heb telefonisch contact opgenomen met Ebay. Zij vertelden dat nieuwe verkopers zowieso Paypal moeten accepteren én vermelden in hun biedingen. Omdat de verkoper nog geen feedback had, raadde de Ebay-agent mij aan om mijn betaling terug te trekken bij Paypal (dit kan als de verkoper nog niet geaccepteerd heeft, wat in mijn geval dus zo was). Het adres dat de verkoper opgeeft in zijn bieding blijkt ook niet bestaande te zijn (opgezocht via google maps).

Ik heb de verkoper dit laten weten en gevraagd om de verkoop te annuleren (op aanraden van de Ebay-agent). De verkoper antwoordt niet meer op mijn e-mails en laat de verkoop gewoon open staan.

Wat moet ik nu doen? Ik wil niet binnenkort een melding krijgen dat ik zogezegd "weiger te betalen", want dat is het niet. Maar ik ga niet via overschrijving betaling om de goederen niet te ontvangen. Via Paypal ben ik tenminste beschermd.

-- Bewerkt door 2008edn om 3 Jun 2011 15:41 CEST

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (1)

Antwoorden (1)

hughwitte
Community-lid

Als u een aantekening zou ontvangen wegens onbetaald object staat daar ook een link bij waarmee u hiertegen bezwaar kan maken. Kan ook via de link op de onderstaande pagina. Elke e-mail die u krijgt of verstuurt via eBay berichten heeft onderaan een uniek identificatienummer. De nummers van de e-mails waarin de verkoper weigert PayPal te aanvaarden, terwijl dit wel in de aanbieding vermeld staat, kan u bij dit bezwaar vermelden. En als de verkoper zijn e-mails buiten eBay verstuurd heeft, kunt u deze er bij plakken, headers inbegrepen.

http://pages.benl.ebay.be/help/buy/appeal-unpaid-item.html

En geef passende feedback aan de verkoper. Verkopers kunnen alleen positieve feedback teruggeven.

Een vraag stellen