annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

in juli gekocht en nog altijd niet ontvangen

kato1707kato
Community-lid

ik heb 18juli een object gekocht op ebay voor de eerste keer. het is betaald door overschrijving en de verkoper heeft dit ontvangen. na een maand was het er nog altijd niet en nam ik contact op met de koper, die niet antwoord. tot nu heeft hij nog altijd niet geantwoord. ik wou een geschil aangaan maar dat ging niet omdat er stond dat ik met paypal had betaald terwijl ik daar niet eens een account voor heb. waar kan ik nu terecht om dit probleem aan te gaan en eventueel mijn geld terug te krijgen?

Hele onderwerp weergeven
hughwitte
Community-lid

Het gaat hier over een Duitse aanbieding. Ik weet niet dat het in uw geval zo gebeurd is, maar in landen waaronder Duitsland of de US kan men eenmaal of een beperkt aantal keren als PayPal gast (PayPal guest) betalen met een kredietkaart zonder dat men een PayPal account heeft, waar de betaling dan verwerkt wordt door het PayPal account van de verkoper.

PayPal-Gastzahlungen:
https://cms.paypal.com/de/cgi-bin/marketingweb?cmd=_render-content&content_ID=ua/PrivacyWaxElv_full&...

Als dit zo gebeurd is zou dit in ieder geval verklaren waarom u naar PayPal werd verwezen als u een geschil wilde openen. De termijn is ondertussen verstreken, maar om met het geschil verder te kunnen gaan was een opening van een PayPal account nodig geweest.

U kunt uw maandelijkse kredietkaartuittreksels van de afgelopen maanden die u toegestuurd kreeg controleren (of via online PC banking) en, als u inderdaad met Visa betaald hebt, het betwistingsformulier invullen.

Een vraag stellen