annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

kan dat wel waar zijn...?

2009gabstat2
Community-lid

hulp aub,ik heb deze ochtend op een MTB geboden en tot 2 uur geleden was ik aan de leiding...nu heeft er iemend een hoger bod op gegeven zodus ikke naar het object en knopje duuwen voor hoger bod.....tja....nu kommt het

1´ik moet me weer opnieuw inloggen met mn naam en wachtwoord..????...ok daarna zie ik dan een opmerking dat ik aub mn identiteit moet bevestigen via een bankrekeningsnummer door te geven van VISA of MASTERCARD????is dit ok???

Hele onderwerp weergeven
hughwitte
Community-lid

Krijgt u als bieder, op het moment dat u een bod plaatst, een nieuw venster te zien met de vraag om uw limieten op koopactiviteiten te verhogen door uw identiteit te verifiëren door uw credit card gegevens in te geven? Dit is niet abnormaal, en dit ingeven gebeurt dan over een beveiligde verbinding (te controleren in het browser URL vak).

De volgende factoren werken deze vraag in de hand: lage feedbackscore zonder geverifieerd PayPal account, aantal en bedrag van recente aankopen waar nog geen feedback voor gekregen is, aantal en bedrag van aanbiedingen waar men op dat ogenblik de hoogste bieder is, aantekening(en) wegens onbetaald object (objecten gekocht waar men niet voor betaald heeft).

Zie
Limieten op koopactiviteiten
http://pages.benl.ebay.be/help/sell/limits-on-buyers.html

Een vraag stellen