annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

probleem met betaling

Ik koop dit object

170568144205

 

In de aanbieding staat duidelijk het paypal logo EN in de tekst staat betaling met PAYPAL.

 

Nu weigert de verkoper die betaling te aanvaarden en vraagt overschrijving op rekeningnummer.

Het gaat over een 0 feedbacker ,vertrouw het niet erg.

 

Hoe reageren jullie op zulk probleem?

Hele onderwerp weergeven
hughwitte
Community-lid

Voor dergelijk bedrag en met het 0 feedback profiel van de verkoper zou ik zelf niet met de koop doorgaan als ik niet met PayPal kon betalen, en ik zou dat ook aan de verkoper duidelijk maken. De verkoper heeft, naar ik veronderstel, een mail gestuurd die u kunt gebruiken als bewijs dat hij niet wil verkopen met PayPal betaling, terwijl dit toch duidelijk anders in de aanbieding staat.

 

Valt nog af te wachten of de verkoper iets gaat doen, en wat hij dan gaat doen, om zijn verkoopcommissie terug te krijgen en mogelijk feedback van de koper te blokkeren: aanvraag tot annulering met wederzijdse instemming of een geschil wegens niet betaling. In het laatste geval zal die e-mail als bewijs nog van pas komen.

 

U kunt een verkoper die weigert te verkopen aan de voorwaarden die vermeld zijn in de aanbieding melden via de link in volgende tekst. http://pages.benl.ebay.be/help/policies/seller-non-performance.html Onder “Aanvullende informatie”.

 

En achteraf passende feedback geven. Maar u weet ook dat dit melden en feedback geven waarschijnlijk niet veel zal uithalen met een 0-feedbacker, een nieuw account is zo aangemaakt.:-(

Een vraag stellen