annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Turbolister werkt niet meer

Turbolister kan perfect 1 item deleten vanuit de lijst, maar als ik meerdere items wil stoppen dan stopt turnolister en crast TL.

 

Heb turbolister al opnieuw geinstalleerd, database geinporteerd enz... maar niks helpt.

 

1 aanbieidng stoppen kan, meerdere aanbiedingen gaat niet...

 

Welke oplossing heb ik?

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

Wel ik heb het gevonden...

 

als je op meerdere ebay sites adverteerd en op de eerste plaats in TL staat een vreemde site vb .com en je delete (zeg) 5 items die op .be staan dan heb je dit fenomeen. Ik heb het hier getest.

 

Blijkbaar kijkt TL naar het eerste item om daar de database te gaan updaten. Maar waarom hij dit enkel doet bij meerdere items en niet bij één, dat is mij nog een raadsel.

 

D.

Is nogal bizar ...

Begrijp ik goed dat je uit de lijst van actieve aanbiedingen er enkele verwijdert, en je daarna synchroniseert om ook op ebay deze aanbiedingen te doen beëindigen ?

Een normale handelswijze ...

Persoonlijk zou ik TL op een andere computer installeren ( of idd verwijderen en herinstalleren op dezelfde computer ), je aanbiedingen synchroniseren ZONDER eerst je database van een backup terug te zetten, en dan eerst aanbiedingen trachten te verwijderen .

Daarna BU terugzetten en nogeens aanbiedingen verwijderen : gaat het weer niet dan is er iets met je bestanden.

In dat laatste geval :  alle actieve aanbiedingen verwijderen uit TL behalve één, bij opties van TL alles opnieuw synchroniseren aanvinken, hersynchroniseren.

Gaat het dan nog niet :  klantendienst bellen ... 🙂

Een vraag stellen