annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Waarom wordt mijn negatieve feedback over een verkoper niet langer weergegeven?

Ik heb een verkoper een negatieve feedback gegeven omdat de verkoper fraude pleegt wat betreft de objectlocatie. Het komt erop neer dat de commerciële verkoper ( blijkbaar een Italiaans bedrijf ) een object aanbiedt dat zich zogegzegd in Nederland bevindt. Als Belg verwacht ik dus een aantal dagen na aankoop reeds te kunnen beschikken over het object. Er was ook geen aanduiding van mogelijk lange levertijd.

 

Na meer dan een maand wordt het object per express post verzonden alhoewel verkoper het reeds na 2 dagen als verzonden had aangeduid. Vermoedelijk heeft verkoper object in China besteld en na ontvangst doorgezonden (aan een veel hogere prijs). 

 

Er zijn een aantal problemen met deze verkoper: valselijk melden als verzonden terwijl in werkelijkheid pas na een maand wordt verzonden. Locatie van het object is frauduleus aangeduid als Nederland, terwijl het object zich niet daar bevindt.

 

Als ik een negatieve feedback hierover geef wordt die na een dag geschrapt? Is dat door eBay gebeurd of kan de verkoper dit zelf ?

 

Graag een antwoord op deze vragen.

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (0)

Een vraag stellen