annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

betaald met paypal maar koper heeft geen paypal

fornarinasaint
Community-lid

Hallo,

 

Ik heb net een object gewonnen van een verkoper. Deze heeft paypal bij zijn betaalinstructies staan, en nergens in de object beschrijving staat dat er vb geen paypal voor nationale kopers (zoals sommige zetten). Dus hier is nergens aangegeven dat met paypal betalen niet gaat. Nu krijg ik recht na mijn betaling via paypal een bericht van de verkoper dat zij geen paypal heeft en ik via overschrijving moet betalen. Kan ik dit weigeren?

 

 

Geaccepteerde oplossingen (2)

Geaccepteerde oplossingen (2)

Hallo, Als het over die oorbellen gaat?

Verkoper heeft minder dan 50 feedback en is verplicht paypal te aanvaarden. dat hij beweert geen paypal te hebben is onmogelijk daar hij dan ook niet kan verkopen zonder paypal account.

Mvg

U mag dit inderdaad weigeren.

Dit staat hieromtrent in het ebaybeleid:

Verkopers die aangeven in hun aanbieding welke betalingsmethoden ze aanvaarden, moeten kopers op het moment van de betaling al deze betalingsmethoden aanbieden en niet slechts een beperkt aantal.

Verkopers mogen kopers niet ontmoedigen om bepaalde methoden te gebruiken. Verkopers moeten dus steeds betalingen van kopers aanvaarden via betalingsmethoden die zij geselecteerd hebben in hun aanbieding in het gedeelte Betalingsgegevens. Ze mogen kopers geenszins ontraden deze betalingsmethoden te gebruiken, inclusief PayPal. U mag bijvoorbeeld geen extra kost aanrekenen als een koper voor een bepaalde betalingsmethode kiest. Dit beleid is van toepassing op de inhoud van aanbiedingen en op alle communicatie tussen verkopers en kopers.

Als u dit beleid overtreedt, kan eBay onder andere de volgende maatregelen treffen:

- uw aanbieding beëindigen

- de standaardkosten voor geannuleerde aanbiedingen niet terugbetalen

- uw accountprivileges beperken

- uw PowerSeller-status intrekken

- uw account schorsen

 

Meer hierover:

http://pages.benl.ebay.be/help/policies/accepted-payments-policy.html

Antwoorden (0)

Een vraag stellen