annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

contact opnemen verkoper amerika

Hallo, ik ben een object aan het volgen van een verkoper in Amerika.  Ik heb al verscheidene malen via : koper contacteren, vraag stellen getracht een bijkomende inlichting te bekomen aangaande betaling van dit object.  Telkens krijg ik een scherm met de tekst : deze verkoper kan niet antwoorden.  Doe ik iets verkeerd ? Of kan ik niet via ebay.be vragen stellen aan verkoper in Amerika. ? Alvast bedankt voor reacties.

Geaccepteerde oplossingen (1)

Geaccepteerde oplossingen (1)

hughwitte
Community-lid

Verstuurt de verkoper in deze aanbieding naar België? Een verkoper kan instellen om “vraag het de verkoper” e-mail verkeer te blokkeren met kopers uit landen waar hij niet naar verstuurt of die aan andere gestelde vereisten niet voldoen.

Probeer eens om rechtstreeks een bericht te sturen, door rechtsboven in het feedbackprofiel van de gewenste geadresseerde “Contacteer lid” aan te klikken, en vervolgens geen objectnummer in het daartoe aangewezen vak te plaatsen maar aan te vinken “Dit gaat niet over een object”. Misschien lukt het zo wel en wil de verkoper antwoorden.

Antwoorden (1)

Antwoorden (1)

Hallo, u bent gewoon schitterend !!! heb het net geprobeerd en het is mij gelukt.  Super bedankt voor uw medewerking.  By the way de verkoper verzendt wereldwijd dus daar lag het niet aan.  Ben wel blij met uw hulp. 

Een vraag stellen