annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

feedback berekening

brutus_51
Community-lid

Met het nieuwe fb systeem ga je als kleine koper achteruit ipv vooruit.

 

Ik heb al jaren een score van 100% maar het laatste jaar kocht ik minder op ebay.

 

Een score van 690 positieve feedbacks gedurende de jaren.

Wat blijkt nu: een negatieve onterechte feedback en je daalt naar 94.3% en dat is niet alles, er kwam achteraf nog een POSITIEVE feedback bij en mijn score ging nog eens achteruit in plaats van vooruit.

 

Dwz: als je niks koopt gedurende 11 maand en plots koop je 2 zaken, dan ga je van 100% naar O%.

 

Ebay is tioegankelijk geworden voor iedereen hetgeen vroeger niet zo was, je moest eerst 10 positieve feedbacks hebben alvorens te kunnen verkopen, nu kan iedereen zo maar zijn gang gaan.

 

Ik kijk wel 2 maal om iets te kopen hier, de laatste tijd niks dan problemen.

 

 

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

marinela-60
Community-lid

Hallo

Hoewel ik  er ook alles aan doe om de klant tevreden te stellen, kan het toch gebeuren dat er een negative fb uit de lucht valt.

soms 2.

Ook van 100% naar 97, iets.

Ik deed er ook alles aan om meer te verkopen .

En jawel de fb score ging nog meer omlaag.

 

En op de kop 1 jaar later stond ik hoera terug op 100%.

 

Dus als je nu geen nf meer krijgt dan ga je terug naar 100 , maar je moet geduld hebben , veel geduld.

Met meer verkopen zul je er niet geraken vrees ik.

 

Groeten Marina

k**t*
Community-lid

hallo,maak u geen zorgen,ik ben ook een kleintje,sedert 2004,kijk eens,heb meer gekocht dan verkocht !en dan heb je er rnog bij,  pakje is verstuutrt 1 dag,en s'avonds mail ,waar is mijn fb-hoe kan ik nu weten,pakje nog niet ter plaatse,of hij /of zij tevreden is,daarom bij mij,de koper geeft eerst fb,en dan kunnen we nog spreken,eer je een rode geeft,ik ben niet het type,om direkt rood te geven,maar ik moet eerst weten of het ter plaatse is,en of ze tevreden zijn,en als ze met de beschrijving niet akkord gaan,heb ik liever,dat ze niet bieden,zet dat eens in uw beschrijving.,en ja de kleintjes moeten het bekopen,met degene die in t'begin grote sier maakten,en FB systeem was veranderd,koop je 10 objecten bij èènzelfde verkopen,ge krijgt er 1 terug,terwijl verkoper ieder object 1 wil,ik geef er ook maar 1. punt uit.en topverkoper wil ik niet worden,ik koop voor mij hobby,en hetgene wat ik verkoop,is zuiver privaat,300 kan ik er niet plaatsen,kost geld hè man,ben zo zo tuk op die FB.afschaffen,ge moet maar zien,wat je koopt vind ik,en alleen met bedrog pp nemen. afschaffen gewoon.mss zullen velen,het niet goed vinden ,is maar een mening hè,niet boos zijn.en wat je schrijft idd problemen,bij de vleet.

Een vraag stellen