annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

ik zou graag bestellingen annuleren maar dat lukt me niet. kunnen jullie deze wegnemen? aub

een tijdje terug heb ik per ongeluk twee bestellingen geplaatst, wat niet de bedoeling was. maar het lukt me niet om deze weg te nemen en/of te annuleren. ik heb al verschillende mails gekregen (Geschil wegens onbetaald object gesloten voor Patch Aufnäher FREE BIKER #113 Rückenschleife oben FREE BIKER 28-35 oder 40cm) met de dreiging dat mijn account zal worden afgesloten.

kunnen jullie me hierbij helpen. a.u.b.

alvast bedankt.

mvg

Claeys Mario

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

De verkoper kan een aankoop annuleren, de koper niet... ik begrijp dat je je vergist hebt maar in dat geval had je wel onmiddellijk de verkoper moeten contacteren om dat recht te zetten en niet zomaar de zaak blauw-blauw laten.

In het verleden had ik me ook een keer vergist: ik wilde bij dezelfde verkoper meerdere exemplaren kopen maar vergat het aantal in te vullen. Dus bestelling opnieuw gedaan met het juiste aantal en de verkoper gevraagd de eerste te annuleren wat zonder enig probleem gebeurde, iedereen tevreden!

Probeer dus alsnog een schikking te treffen met de verkoper en wees in de toekomst voorzichtig en reageer bij een vergissing onmiddellijk! Mensen zouden geen mensen zijn als ze geen fouten zouden maken maar jouw fouten zijn jouw verantwoordelijkheid!

 

bestellingen annuleren kan niet.

Je hebt wel degelijk op de toets KOPEN gedrukt.Op dat ogenblik moet de verkoper aan ebay betalen 8,5% van de koopsom.

Als jij niet betaalt dan kan de verkoper alleen een geschil openen wegens niet betaling om die 8,5% terug te krijgen.

Ebay van zijn kant geeft je een negatieve beoordeling en kan je account schorsen en eventueel opstarten van een nieuw account op hetzelfde IP addres weigeren.

 

Denk dus in de toekomst na alvorens op NU KOPEN te klikken of biedingen te plaatsen.

Je kan een item altijd in de volglijst plaatsen en op die manier nadenken ,of je dat item wel degelijk wil kopen en dat je het binnen de 3 dagen kan betalen.

Een vraag stellen