annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

naam gekocht item in feedback prive maken

janvos23
Community-lid

Ik heb onlangs iets gekocht dat ik liever prive hou. Het item was helaas niet privaat verkocht en dit zag ik pas te laat, ik verwachte dat zulke items altijd privaat verkocht werden en heb het in dit geval niet nagekeken. Wanneer er dus feedback zal gegeven worden zal dit in mijn lijst komen, waarmee ik op zich geen probleem heb, de feedback zal wel positief zijn en als die negatief is is het mijn doel niet om deze te verstoppen.

Na 90 dagen zal de pagine van het object niet meer te bezichtigen zijn maar de naam van de aanbieding blijft wel gewoon voor ewig zichtbaar.

Hoewel ik niet elke dag eBay gebruik om iets te verkopen wil ik toch dat als ik in de toekomst iets wil verkopen dat eventuele kopers niet te zien krijgen wat dit item is. De feedback zelf en zelf de prijs maken mij niet uit, ik wil gewoon het item zelf uit mijn feedback houden.

Ik heb geen zin om een nieuwe account aan te maken aangezien ik al wel wat positieve feedback heb gekregen, en dee niet zomaar wil wegsmijten. Ook heb ik geen nood aan mijn hele feedback profiel prive te maken aangezien eventuele kopers in de toekomst dit dan niet meer kunnen zien.

eBay heeft niet altijd de meest overzichtelijke user interface, dus hoop ik dat iemand mij kan wijzen waar deze optie om enkele aankopen discreet te houden te vinden is.

Bedankt.

-- Bewerkt door janvos23 om 1 Jan 2012 13:52 CET

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (4)

Antwoorden (4)

Als het enkel om een kopersprofiel gaat, kan je ook gewoon je feedbackprofiel op privé zetten.

 

http://pages.benl.ebay.be/help/feedback/profile-public-private.html

 

Dit is zekerder dan het gewoon vragen want een verkoper weet dit vandaag nog wel maar blijft dit ook hangen na enkele weken???

Soms gaan verkopers immers na weken nog eens kijken welke feedbacks nog open staan en geven ze dan plots wel meerdere in één keer en dan kan je vraag wel vergeten raken.

 

Ja, en dan mag je hem ook zelf geen feedback geven, of het komt in je lijst van gegeven feedback

Vraag aan de verkoper of hij/zij geen feedback wil geven !

janvos23
Community-lid

Vragen om geen feedback is zo'n vervelende en niet echt een oplossing, zoals sinaaiman zegt kan je dus ook geen feedback geven wat niet leuk is voor de verkoper. En zoals hetzijspoor zegt blijft eBay maanden naar feedback vragen waar het wel eens kan foutlopen in het geheugen departement.

@hetzijspoor: zoals ik in mijn originele post al reeds gezegt heb wil ik dit niet doen, het gaat dan ook niet om een kopersprofiel, het gaat om mijn profiel, dat zowel koopt als verkoopt. Het is niet eens meer zo dat wanneer je het op prive zet dat het enkel eventuele kopers afschrikt, nu kan je zelfs al niet meer verkopen als het op prive staat.

Zover ik het versta heeft eBay dus geen optie om dit aan de discretie van de koper te laten? Dit is toch wel een serieus gebrek op het privacy vlak. De verkoper kan kiezen om items prive aan te bieden maar de koper kan dit niet?

-- Bewerkt door janvos23 om 2 Jan 2012 15:19 CET
Een vraag stellen