annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

(negatieve) feedback geven???

woordvoerster
Community-lid

Onlangs kocht ik 2 parfums op Ebay Duitsland! Geen probleem ik heb ze ontvangen maar het blijken namaak parfums te zijn. Ik ben dus opgelicht!!! Ze zijn wel zo slim om mij GEEN feedback te geven en wachten dus mijn feedback af! Ze verdienen een DIKKE NEGATIEVE FEEDBACK maar doe dit niet omdat ze mij dan ook een NEGATIEVE feedback zullen geven! DIT KAN TOCH NIET??? Ik heb al 2 mails gestuurd met de vraag of ze mijn feedback niet willen vergeten maar uiteraard GEEN reactie! WAT KAN IK NOG DOEN?

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (4)

Antwoorden (4)

Ik kan wel met zekerheid zeggen dat de flessen verschillen vertonen met de originele.

Alleen in testers bestaat dat formaat trouwens.

Mogelijk gaat het over testers,en het ebay beleid verbiedt de verkoop van deze items.

 

Dus als je met pay pal hebt betaald kan je je geld terugkrijgen.

Namaak en testers mogen niet verkocht worden.

Je kan ingeval van discussie aan de hand van de geur moeilijk je gelijk halen maar het uitzicht van de fles is verschillend,er wordt niet alleen een patent genomen op de geur maar ook op de verpakking.

Ik kan mis zijn hoor maar heb eens wat nagekeken op het internet en kom tot de vaststelling dat bvb dat flesje Lancôme Hypnose niet eens verkrijgbaar is in de hoeveelheid van 100ml.

 

Het lijkt me aldus wel aangewezen om vooraf al eens goed te speuren vooraleer je dergelijke produkten op het internet koopt.

Parfums zijn immers één van de produkten die heel vaak gecopieerd worden...

Met welk betaalmiddel heb je betaald?

Indien Paypal kan je altijd overwegen om ook via hen een klacht in te dienen wegens "object niet conform aan de verwachtingen"

 

Het enige probleem is dan wel dat je de flesjes zal moeten terugsturen op eigen kosten.

Het voordeel is echter dat de koper wel ietsje voorzichtiger wordt en eventueel toch bereid kan zijn om tot een redelijke vergelijk te komen

Ze verdienen een DIKKE NEGATIEVE FEEDBACK maar doe dit niet omdat ze mij dan ook een NEGATIEVE feedback zullen geven!

Een verkoper kan geen negatieve feedback geven aan zijn kopers, alleen kopers kunnen dit nog (en dit reeds geruime tijd hoor)

Een vraag stellen