annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Object uit Amerika niet ontvangen en claim indienen lukt niet meer wat nu?

Hallo,




Ik heb op 8 september een object (nr. 320580711411) betaald via Paypal voor een bedrag van 141,24 euro ($175,05 USD) en tot op vandaag heb ik mijn object nog steeds niet ontvangen. De verzenddatum van het object zou 4 november zijn (pre-order Kinect). Ik heb een claim ingediend maar die wordt niet aanvaard aangezien de 45 dagen na betaling reeds verlopen zijn. Ik kon echter niet eerder een claim indienen aangezien het hier om een pre-order ging. Kan daar echt niets aan gedaan worden om mijn geld terug te vorderen? Volgens mij is er een geval van fraude aan de gang want er zijn nog een aantal mensen de dupe van deze Amerikaanse verkoper (kijk naar feedback) die niet reageert op e-mails. Wat kan ik nog doen? Graag een antwoord?



Groetjes,



kimme1975

Bericht 1 van 3
laatste antwoord
2 ANTWOORDEN 2

Object uit Amerika niet ontvangen en claim indienen lukt niet meer wat nu?

hughwitte
Community-lid

Bij een pre order moet de verkoper versturen binnen 30 dagen na aankoop en moet u ten laatste 45 dagen na betaling (in geval van PayPal) een geschil wegens niet ontvangen object indienen. Die 45 dagen is helaas al verlopen in uw geval.  Te zien aan zijn recente feedback, blijkt inderdaad iets aan de hand met die verkoper.


Is uw PayPal betaling via uw creditcard gegaan. In dit geval kan u nog een aanvraag tot terugboeking doen bij uw creditcardmaatschappij. Zie voor Visa/Mastercard


http://www.bcc.be/index/nl_BE/5206813/5094778/Betwisting.htm


Formulier C dient u te gebruiken. Er staat ook een telefoonnummer bij waar u verdere inlichtingen kan vragen.



"De verkoper moet garanderen dat het object beschikbaar zal zijn voor verzending binnen 30 dagen vanaf de datum van aankoop (de dag dat de aanbieding wordt beëindigd of de datum dat het object wordt aangekocht van een winkelaanbieding).


Buyer protection programs If you bought a presale item that you didn't receive, you have 45 days from the date the listing ended to open a case on eBay."


http://pages.benl.ebay.be/help/policies/pre-sale.html


http://pages.ebay.com/help/policies/pre-sale.html

mvg

_____hughwitte________________
Bericht 2 van 3
laatste antwoord

Object uit Amerika niet ontvangen en claim indienen lukt niet meer wat nu?

Het ligt toch niet bij de douane te Brussel?

Bericht 3 van 3
laatste antwoord