annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Verkeersrapporten die niet meer werken

Hoi iedereen, sinds enkele weken kan in niet meer in mijn verkeersrapporten zien, ik stuurde hiervoor reeds een aantal mailtjes naar Ebay, maar tot op heden heb ik van hen nog steeds geen antwoord terug gekregen.

Laat nu staan dat ik de laatste tijd enorm weinig verkoop, wat hiervoor wel anders was.  Verkoop is gedaald met ongeveer 70%, toch wel veel denk ik, ook vind ik mijn objecten pas ergens helemaal achteraan terug, en dit terwijl ik 100% positieve feedback, power seller, top rated, enz ben.

Nam ook al telefonisch contact om te horen hoe het komt dat mijn objecten zo moeilijk te vinden zijn, en hebben daar ook geen antwoord op, alleen dat je het nog zou kunnen verbeteren als je gratis verzend, maar dat doe ik al altijd, dus ze maken me maar wat wijs, wel lastig hoor.

Weet iemand hoe ik terug in mijn verkeersrapporten kan zien, ik heb zo het idee dat deze geblokkeerd zijn zodat ik mijn verkeer niet meer kan zien en ook niet weet wat het probleem van de slechte verkoop kan zijn.

Of moeten we dan toch denken aan manipul van E.

Alvast dank voor enig bruikbaar antwoord

4allshopoutletandnew

Hele onderwerp weergeven

heb eindelijk bericht gekregen van ebay, bij hen werkt het wel, bij mij nog steeds niet, heb nu een screenshot moeten toezenden met welke pagina ik wel krijg, ik hou jullie op de hoogte,

4allshopoutletandnew

Een vraag stellen