annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

In oktober heb ik vier correcte transacties gedaan,feedback gegeven - geen ontvangen???

Waarom krijg ik geen feedback na correcte transacties?Alle in mand oktober 2013 , een aankoop, drie verkopen. Ik hen telkens direct een positieve feedback gegeven, alles is goed verlopen. Technisch probleem? Moet ik de leden contacteren?

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

Ik heb voor de "fun" eens mijn eigen verkopen van de maand augustus nagekeken... Tot mijn eigen verbazing heb ik toen maar liefst 50 feedbacks niet gekregen... zo zie je maar... het is echt niet een probleem waar je alleen mee geconfronteerd wordt hoor. Het is een algemeen probleem...

Het geven van feedbacks is echter aan geen enkele verplichting gekoppeld... kopers mogen dit vrijwillig doen en soms zien zij echt wel op de moeite of zien zij het belang niet in in het feit dat wij als verkopers onze verkoopsreputatie opbouwen aan de hand van de ontvangen feedbacks

Het gebeurt wel vaker dat kopers geen feedbacks geven als iets vlot verlopen is... zoals in real life zal je veel vlugger berichten krijgen als er iets fout liep dan als het goed ging. Jammer maar het zij nu eenmaal zo.

Je kan altijd steeds vragen of ze alsnog feedback willen geven. Je kan dit bijvoorbeeld doen vanuit je 'Mijn ebay' door op het openstaande feedbackicoontje te klikken en dan bij 'selecteer een e-mail' de feedbackherinnering te selecteren.

Niks garandeert dan dat je effectief feedback ontvangt, maar het is het proberen waard.

Een vraag stellen