annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Als ik inlog op ebay.be dan verspringt de site na enig tijd naar een spam site. hoe komt dit?

Als ik inlog op ebay.be dan verspringt de site na enig tijd naar een spam site. hoe komt dit?

Hele onderwerp weergeven

Ik heb hetzelfde probleem sinds gisteren rond 10u. Heb het probleem gemeld aan de EbayHelpdesk in INDIA  

Blijkbaar zit de oorzaak het probleem op de servers van Ebay want er zijn nog heel wat gebruikers die hetzelfde probleem gemeld hebben!! Hieronder hun antwoord (het gebrekkig NEDERLANDS is het gevolg van de automatische vertaling!)

 

Hallo Dirk,

 

Dank u voor het contacteren van opnieuw aan eBay met achting aan fout in rol omhoog. Mijn naam is Santan en ik ben blij om u te helpen.

 

Dirk, het spijt me om te weten dat u niet in staat om te scrollen tot aan de bovenkant van de pagina na het scherm gaat naar de onderkant van de pagina. Staat u mij toe uw probleem te beantwoorden.

 

Ik verontschuldig me voor het ongemak. Ik kan bevestigen dat dit een technisch probleem op de site.  U er zeker van zijn dat ons technisch team er hard aan werkt om dit zo snel mogelijk op te lossen, zodat u de best mogelijke ervaring hebt tijdens het gebruik van eBay. Momenteel zijn er een aantal eBay-leden getroffen door deze en we proberen om het probleem op basis van rapporten, zoals die u hebt verzonden isoleren.

 

Ik zou u willen verzekeren dat het eBay team daar voor uw begeleiding en steun zal zijn tot de kwestie wordt opgelost. We hebben een gespecialiseerde technische ondersteuning team om ervoor te zorgen dat onze leden krijgen een all out ondersteuning voor dergelijke kwesties.

 

Ik waardeer uw geduld en samenwerking, terwijl we gewerkt om dit op te lossen voor je.

 

Het was mij een genoegen om u te helpen, hebben een geweldige dag! Als u extra hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op terug.

 

Vriendelijke groeten

 

Santan

eBay klantenondersteuning

Een vraag stellen