annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

XX

Ik verkoop zowel op ebay als op marktplaats.nl. Nu heb ik op marktplaats.nl last gehad met een engerd, en ik heb alle redenen om aan te nemen (hij heeft dit gesugereerd aan de telefoon, ik heb geen bewijs) dat hij mij gaat pakken op ebay, met name mij een negatieve feedback lappen (op marktplaats.nl bestaat geen feedbacksysteem). Hij gaat dus bij mij op ebay iets kopen (waarschijnlijk bieden in de laatste seconde) om mij daarna een negatieve feedback te kunnen geven. Ik ken uiteraard zijn ebay-accountname niet en ook niet het email-adres dat hij bij ebay gebruikt. En hij zal wel zo listig zijn een reden bij de feedback zetten die voor ebay okee is (zodat ebay hem niet verwijderd). Kan ik hier hetzij bij voorbaat hetzij als het zo ver is iets tegen doen ? (behoudens de politie erbij halen, maar dan spitten ze mijn winkeltje uit en ik heb geen handelsvergunning, ik ben particulier-verkoper).

Geaccepteerde oplossingen (0)

Antwoorden (3)

Antwoorden (3)

Gezien je de nickname niet kent, lijkt het me weinig waarschijnlijk dat je hier iets tegen kan doen.

Maar vaak gebruiken sommige mensen wel meer dezelfde nick op verschillende sites dus probeer je best via "uitgebreid zoeken" eens of dezelfde nick hier bekend is...

Wat dan nog geen garantie is want kopers kunnen evengoed als verkopers of meerdere nicks hebben hé?

oesje! dat bericht staat hier al meer dan anderhalf jaar. Zal dus wel al opgelost zijn zeker?

Als hij van plan is iets te kopen, enkel en alleen om jou een neg FB te geven, zal hij het item wss niet betalen.

Geschil openen bij elk niet betaald item, en de eventuele neg FB die daaruit volgt, laten verwijderen door eBay wegens niet betaald object.

Een vraag stellen