annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

objecten werden geschrap van onze accont?

jewelstore-buseyne
Community-lid
Wij zijn festina 2007 en een groot deel van onze objecten werden geschrapt. Daar wij officieel belgisch verdeler zijn van pandora en de firma gielen trading weet dat wij op ebay verkopen, aan de korrecte prijzen, en ook het beleid korrect volgen, vraag ik me af wat de oorzaak kan zijn van de schrapping. Dit moet een misverstand zijn die ik kan rechtzetten als ik jullie reden kan weten, en jullie telefonisch kan bereiken groeten en hoop op een vlugge afhandeling festina2007 ebay

Geaccepteerde oplossingen (1)

Geaccepteerde oplossingen (1)

hughwitte
Community-lid

Nog ter informatie, verwijderde aanbiedingen zeker niet terug plaatsen voor u een oplossing gevonden hebt met eBay, anders riskeert u een schorsing van uw account.

Waarom eBay uw aanbieding kan verwijderen
http://pages.benl.ebay.be/help/sell/questions/listing-ended.html

Pandora, is een actief VeRO lid
http://cgi3.benl.ebay.be/ws/eBayISAPI.dll?ViewUserPage&userid=pandora.cph
en het is best mogelijk dat zij verantwoordelijk zijn voor de verwijdering. Volgens dat ik kan zien zijn er in uw geval alleen Pandora aanbiedingen verwijderd. Normaal gezien krijgt u, bij verwijdering van aanbiedingen, een schrijven van eBay met meer informatie. Bij de contactgegevens van een zakelijke verkoper dient het geografische adres van het bedrijf (een postbus is niet voldoende) opgegeven, en het kan best zijn dat Pandora u, als zakelijke verkoper met ontbreken van een geografisch adres, gemeld heeft.

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

jewelstore-buseyne
Community-lid

Hallo Hughwitte,

Bedank voor u hulp.

Wij hebben veel hulp gehad aan uw uitleg, en nu weten we inderdaad, hoe dit is kunnen gebeuren.
Pandora Belgie is nu aan het kijken om dit probleem op te lossen.
Nu wachten we gewoon af tot we terug offieële toelating hebben en dan kunnen we terug actief handel drijven op ebay. En door dit gebeuren, werd ook een weg gevonden, om niet correcte pandora verkopers hun actieviteiten te laten stoppen.

Veel dank
Festina2007

hughwitte
Community-lid

Telefonische hulp bij uw vragen over eBay:
http://pages.benl.ebay.be/benl/hubs/support/telephone.html

Een vraag stellen