annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Aangekocht object bevalt niet en nu maar dreigen !!

Vorige week verkocht ik 5 objecten waarvan 1 armband. Die laatste komt volgens de koper niet overeen met de foto (eigenlijk vind ze hem niet mooi). Heb haar gezegd dat ze hem mag terugsturen en dat ik haar zal terugbetalen. Intussen al 4 lange dreigmails ontvangen, dat ze niets terugstuurt, dat ik misleid met mooie foto's en dat ze haar geld direct terugwil of ze gaat me voor alle 5 objecten (allen zo goed als nieuw) negatief geven. De armband is nieuw met etiket nog aan en heeft inkoop 7 euro gekost, ze heeft hem verworven aan 2,50 euro. Wat kan ik doen ?

Geaccepteerde oplossingen (2)

Geaccepteerde oplossingen (2)

marinela-60
Community-lid

Hallo
Ik zou ook haar 2.50 euro teruggeven.
Want je hoort zo aan haar doen dat ze een NB zal geven.
En wat is nu 2.50 euro!
Teruggeven en dan haar dan blokeren en tis gebakken.

Tis t' niet waard daar je dag of week aan te verprutsen.

Ik spreek uit ervaring hoor!

Nog het beste Marina

Goed alle e-mails bijhouden ! Als ze negatief geeft kan je eBay Customer Support contacteren, dreigen met feedback mag niet.

Die ene armband die niet bevalt zou ik terugbetalen, ik vind het bedrag de moeite niet om te vragen die armband ook terug te sturen, maar dat moet je zelf beslissen.

En meerdere negatieve feedbacks die van één koper komen, die tellen in je percentage maar als één enkele negatieve, dus nog zo geen ramp.

Antwoorden (2)

Antwoorden (2)

Eerlijk gezegd heb je gelijk maar door haar dreigende toon wou ik niet direct toegeven. Zal nog even afwachten, op haar laatste mail heb ik niet meer gereageerd.

Hi all,
heb jullie goede raad opgevolgd en het bedrag terug overgeschreven. Ze heeft nog niet gereageerd, zal ze misschien doen als het op haar rekening staat ?!

Dankjewel voor het advies !!

Een vraag stellen