annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Zijn er nog ebayers die vinden dat er de laatste tijd veel kopers na aankoop schijnbaar verdwijnen?

3 keer op enkele weken tijd is het mij nu overkomen. Ik verkoop iets, en dan hoor ik niets meer van de koper, ondanks herhaalde beleefde vragen tot betaling.

Absoluut geen reactie. Velen vinden het ook fijn om de betaling uit te stellen heb ik de indruk. En dan zijn er nog de onbeleefderiken die trachten zonder ebay iets los te krijgen maar dan veel minder willen betalen, en kwaad zijn als dit niet lukt.

Ik heb nu ook iemand die een aankoop had gedaan en mij betaalde maar vroeg om niet te verzenden omdat hij of zij nog iets wou kopen. Dit is ook gebeurd en eveneens betaald.

Hij of zij zou er zelf om komen, maar dat is nu al een aantal weken geleden, en ik heb ook reeds verschillende berichten gezonden, maar krijg geen reactie.

Wat moet je hiermee?

Hele onderwerp weergeven

Tja, kopers die niet betalen daar kan je weinig aan doen... met verkoop op afstand (via internet dus) heeft de koper 14 dagen de tijd om van de aankoop af te zien. Als er binnen die periode geen betaling gebeurt ga ik ervan uit dat de koper dus idd afziet van de aankoop... geen beleefde manier natuurlijk maar ja, zoals ik zei: niks aan te doen, ook een geschil openen zal niks opbrengen behalve dat je zo wel je eigen Ebay-kosten kan recupereren.

Wat die andere situatie betreft: ik zou zeggen: het is betaald dus hou het terzijde, vroeg of laat duikt die koper wss wel op.

Een vraag stellen