annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Ongewenste Paypal betaling

moestie111
Community-lid

Help ! Ik ben absoluut geen geroutineerd verkoper op Ebay. Op zaterdag 27 november heb ik voor het eerst een object verkocht. Ik stuur de koper een bericht dat hij het object + verzendingskosten kan betalen op mijn rekeningnummer. Op vrijdag 3 december stuurt hij een bericht terug dat hij al betaald heeft via Paypal. Hoezo ?
Ik hèb helemaal geen Paypalrekening en heb dat ook nooit aangevraagd. Hoe kan ik nu aan mijn geld geraken ? Als hij het object inderdaad betaald heeft moet ik het object natuurlijk opsturen maar ik zie dat momenteel niet zitten zolang ik effectief geen geld op mijn rekening heb.
Aub weet iemand hier raad mee ?

Geaccepteerde oplossingen (2)

Geaccepteerde oplossingen (2)

hughwitte
Community-lid

Als het e-mailadres waarnaar de koper zijn betaling heeft overgemaakt geen PayPal account heeft, blijft er een annulatie knop staan bij de bewuste transactie in de geschiedenis van de koper zijn PayPal account. Maak de koper duidelijk dat PayPal niet vermeld staat in uw aanbieding als een mogelijke betaalmethode. U kunt de koper vragen zijn PayPal betaling te annuleren. En daarna het geld op uw rekening te storten. Als de koper dit niet zou willen doen kunt u een geschil wegens onbetaald object opstarten.

http://pages.benl.ebay.be/help/sell/unpaid-items.html

marinela-60
Community-lid

Hallo
Ik zou in mijn aanbieding zetten in hoofdletters
GEEN PAYPAL ENKEL OVERSCHRIJVING.
En dat zet je bovenaan in je beschrijving.
Zo ben je ook ingedekt , dat je het goed hebt beschreven in de aanbieding.
Sommige bieders zijn voor zulke dingen echt blind.
Veel sucses.
Al doende leert men
Marina

Antwoorden (1)

Antwoorden (1)

moestie111
Community-lid

Bedankt voor het vlugge antwoord. Ik heb mijn koper gevraagd de paypal betaling te annuleren. Tot nu toe nog geen antwoord gekregen. Ben benieuwd naar het vervolg.

Een vraag stellen