annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Plaatsingskosten vermijden ? (bericht van eBay)

Vanaf 8 juni worden er geen plaatsingskosten meer aangerekend. (zie bericht van eBay)

Als ik vandaag (20/5) verkoopsformulieren invul en als startdatum 10 juni invul zal ik dan nog plaatsingskosten vinden op mijn faktuur ?

M.a.w. welke datum telt in dit geval ? De opgavedatum of de startdatum ?

Dank voor de reacties !

 

Geaccepteerde oplossingen (2)

Geaccepteerde oplossingen (2)

hughwitte
Community-lid

De kosten die in rekening worden gebracht zijn de kosten die van toepassing zijn op de werkelijke begintijd, niet wanneer de aanbiedingen worden geüpload.

Met de planfunctie kunt u objecten op eBay aanbieden op een dag en tijdstip die u zelf bepaalt, tot maximaal 3 weken van tevoren.

http://pages.benl.ebay.be/help/sell/schedule.html

Er zijn wel nog een paar extra zaken verbonden aan geplande aanbiedingen:

1. Wanneer u een aanbieding later wilt laten ingaan, betaalt u bijkomende kosten : 0,10€ (zie Kosten voor particuliere verkopers of Kosten voor zakelijke verkopers).

2. Een duur van meer dan 7 dagen kan extra plaatsingskosten en kosten voor extra aanbiedingsopties met zich meebrengen. Het subtotaal van uw plaatsingskosten verschijnt in het gedeelte Uw voorlopige kosten onderaan de pagina Uw aanbieding maken en opnieuw op de pagina Uw aanbieding bekijken.

3. De kosten die in rekening worden gebracht zijn de kosten die van toepassing zijn op de werkelijke begintijd, niet wanneer de aanbiedingen worden geüpload.

4. Op sommige eBay-sites kan de begintijd van geplande aanbiedingen tot 15 minuten vertraging oplopen. De eindtijd van de aanbieding wordt dan vertraagd met een gelijkwaardige tijdsperiode. Dit geldt voor aanbiedingen op alle Europese eBay-sites.

5. U kunt maximaal 3000 objecten plannen en dit maximaal drie weken van tevoren.

6. Om uw aanbiedingen te plannen moet u voor factureringsdoeleinden uw creditcardgegevens in het eBay-bestand invoeren.

Antwoorden (0)

Een vraag stellen