annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Help negatieve feedback

aponi2011
Community-lid

Ik heb het al aan mijn fiets. Amper 3 maanden bezig en een negatieve feedback, zonder dat er enig contact geweest is. Het gaat om item: 110674413447.

De hoepelrokken verstuur ik verpakt en gevouwen want uitgevouwen zijn die enorm, dus het kan natuurlijk dat er iets mis mee is, nog nooit meegemaakt overigens maar het kan. Maar ze zijn exact hetzelfde als op de foto.

Inmiddels heeft ze gereageerd met het volgende:

"vous m avez envoyer l 'autre jupon le petticoat qui fait une taille énorme j' ai le mariage le 20 si vous m'envoyer l'autre modèle que je vous avais  commandé à vos frais moi de mon coté je m'engage à vous renvoyez l'autre à mes frais et je retire alors mon évaluation négative mais l aurais je avant le 18 pour essayer le tout.merci"

Graag julle deskundig advies. Gewoon opsturen en maar hopen dat ze de feedback intrekt, of vragen eerst de feedback in te trekken en vervolgens op te sturen.

Hele onderwerp weergeven
aponi2011
Community-lid

Nieuwe is al op de post naar haar.

Dus het zal wel goed komen.

@Siemenspoes ik verzend binnen de 5 werkdagen zoals bij mijn aanbiedingen aangegeven staat. Iedereen die het sneller nodig heeft mag het komen afhalen. Ik meld dat ook nog eens specifiek bij de factuur.

Maar we werken eraan om binnen 2 werkdagen te gaan verzenden.

Een vraag stellen